ČLANSTVO

VČLANITE SE V KINOLOŠKO DRUŠTVO REŠEVALNIH PSOV CELJE!

PRIJAVNICA

Prijavnico najprej shranite na svoj računalnik, potem jo izpolnite in nam jo v obliki priponke pošljite na mail info@kdrp-celje.si, lahko pa nam jo izpolnjeno prinesite na poligon v času naših treningov (prej pokličite).

SEZNAM UGODNOSTI ZA ČLANE

Vsi člani Kinološkega društva reševalnih psov Celje imajo ob predložitvi članske izkaznice možnost do uveljavljanja naslednjih popustov.

KAMP NADIŽA

Člani KDRP Celje imamo 10% popust za dopustovanje v idiličnem KAMPU NADIŽA, kjer so kužki dobrodošli in lepo sprejeti!

VILLA PROTEA ŠOLTA

Prijazni domačini nudijo popust za dopustovanje članov KDRP Celje v njihovih apartmajih na otoku Šolta. So zelo prijazni in gostoljubni, psi so dobrodošli in lepo sprejeti, brez dodatnega doplačila. Tudi prebivalci otoka imajo radi pse in na otoku lahko srečate precej domačinov in turistov s psi. Na otoku je veliko možnosti za sprehode, za reševalce pa ogromno ruševin na katerih lahko vadijo. Ponudbo si lahko pogledate na njihovi spletni strani.

CANI FIT

CANI FIT je spletna trgovina, specializirana na izdelkih za športne pse. Nudijo nam:

10% popust na pasjo hrano FITMIN

10% popust na dodatke FLYINGDOG

5% popust na opremo MANMAT

aSTOR.si | Techni-Cal Slovenija

tehnical1

ASTOR d.o.o. 

nudi vsem članom KDRP Celje 15 % popust na pasjo hrano Techni-Cal, v kolikor imate več psov se pogovorimo tudi individualno za večji % popusta. Ponudba velja ob nakupu hrane v spletni trgovini, preko e-maila na info@techni-cal.si ali po telefonu na 040 821 421. Pošiljke dostavlja DPD, za naročila nad 45 € je poštnina brezplačna. Člani se ob naročilu identificirajo s potrjeno društveno izkaznico za tekoče leto. 

ARTEMIS

ARTEMIS SLOVENIA 
15 % popust na pasjo hrano Artemis.
Ponudba velja, če člani hrano naročijo preko spletne strani, preko e-maila ali preko telefonske številke 041 950 090 (Tadej). Dostava se vrši preko hitre pošte. Pri nakupu nad 45€ poštnino plača podjetje.

SPORT POINT & VERY WOMAN

TRGOVINA
Podjetje FAMA TREND iz Kranjske Gore nudi članom KDRP Celje 10% popust v trgovinah SPORT POINT in VERY WOMAN.

Nudijo tudi 2 udobna apartmaja za 4-6 oseb v središču Kranjske Gore, kjer so kužki dobrodošli! Psi so prijazno sprejeti tudi v SPORT POINT kavarni, ki se nahaja pod apartmaji, tam je psom na voljo sveža voda. S psom pa se lahko sprehodite tudi v obeh trgovinah.

ZVITOREPKA

VETERINARSKA AMBULANTA ZVITOREPKA ponuja naslednje ugodnosti

Za člane reševalce: 10% popust na storitev in 5% popust za trgovinske artikle.
Za ostale člane: 5% popust na storitev in 3% popust za trgovinske izdelke.

Popust velja le pri plačilu z gotovino! Popust na storitev je vezan na posamezno žival, katere identiteta se preverja s pomočjo mikročipa ali čitljive tetovaže.

VETERINARSKA BOLNICA ŠENTJUR

Empty section. Edit page to add content here.

PRIROČNIK: MASAŽA PSOV

Empty section. Edit page to add content here.