Mala šola je primerna za mladičke ter tudi starejše pse, ki še niso obiskovali nobenega tečaja. Priporočamo vam, da se za malo šolo odločite čim prej, ko postanete lastnik psa, saj bo tako manj možnosti, da se bodo pojavile težave s psom. Če mladička ne usmerjamo, si bo sam poiskal takšne in drugačne zaposlitve, ki niso vedno prijetne za njegovega vodnika. Ker so psi še mladi in igrivi, je v mali šoli predvsem poudarek na socializaciji psa ter ustvarjanju kontakta in komuniciranja med psom in vodnikom, kamor sodi tudi pravilna igra s psom. Vse vaje učimo s pomočjo hrane in igrače ter brez prisile. S psi gremo na sprehod v urbano okolje, kjer iz poligona prenesemo znanje osnovne poslušnosti. Pomagamo pri odpravljanju neželenih navad, ki se rade pojavljajo v obdobju mladička (skakanje na ljudi, grizenje in vlečenje povodca, lulanje po stanovanju…), saj želimo, da bo vaše življenje z novim družinskim članom čim lepše.

  • socializacija psa (privajanje na najrazličnejše vplive iz neposredne okolice)
  • vzpostavljanje pravilne komunikacije in navezave med vodnikom in psom
  • učenje osnovnih vaj poslušnosti: »sedi«, »prostor«, »odpoklic«, »poleg« – hoja ob vodniku brez vlečenja povodca in »čakaj«
  • usposabljanje in izobraževanje vodnika za razumevanje dela s psom in samostojno delo
  • 10 srečanj po 1 uro
  • 2 sprehoda v urbanem okolju
1x tedensko (10 terminov) – 120 €

PODATKI VODNIKA

  • PODATKI PSA

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Polja označena z * so obvezna S strinjanjem pogojev potrjujem, da bom plačal-a višino zneska tečaja, ki se ga bom udeležil-a in ne bom zahteval-a povračila denarja v primeru neuspelega rezultata šolanja.
S podpisom potrjujem verodostojnost zgoraj navedenih podatkov. Seznanjen-a sem, da se na lastno odgovornost udeležujem tečaja in sem odgovoren-a za psa in za morebitno škodo, ki bi jo moj pes povzročil.
Izjavljam, da pes/psica, s katerim bom obiskoval šolanje, ni vpisan v register nevarnih psov in ni v postopku vpisa v register.
Podpisani dovoljujem Kinološkem društvu reševalnih psov Celje uporabo mojih osebnih podatkov (Ur. list RS 94/07ZVOP) za vodenje evidenc kandidatov za šolanje in s tem povezanih aktivnosti.